Plaćanje i dostava

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda objavljene na www.biofieldcare.rs izražene su u dinarima sa uračunatim pdv-om. Cene važe, osim ako nije drugačije navedeno, za 1 komad. Cene su podložne promeni bez prethodne najave, tako da se prilikom kupovine primjenjuju cene objavljene u trenutku slanja narudžbe. Slike mogu biti samo simbolične i ne odražavaju u potpunosti stvarnu situaciju.

Kupcu su prilikom naručivanja dostupne informacije o troškovima dostave i drugim mogućim troškovima.

Način plaćanja

Na stranici www.biofieldcare.rs naručenu robu možete poručiti i platiti uplatnicom u pošti/banci, nalogom za prenos ukoliko ste korisnik e-bankinga, gotovinski kuriru prilikom isporuke ili platnim karticama – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Na stranici za plaćanje je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime kompanije Liber Novus d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni kompanije Liber Novus d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

Liber Novus d.o.o. garantuje korisniku povraćaj novca u celosti u slučaju usvojene reklamacije.

Prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i DinaCard metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Način dostave

Dostava robe vrši se u najkraćem mogućem roku. Za proizvode na zalihama rok isporuke je 2-3 radna dana. Narudžbe primljene do 12 sati obično se šalju istog dana. Dostava se vrši u dogovorenom roku preko kurirske službe Bex. Prodavac nije odgovoran za bilo kakva kašnjenja od strane isporučioca.

Korisnik je upoznat sa svim informacijama koja se tiču prava na odustajenje, naročito sa uslovima i načinu ostvarivanja samog prava. Upoznat je sa svim potrebnim podacima u vezi sa adresom na koju sekorisnik može obratiti u slučaju pritužbe i informacijama koje se tiču garancija, reklamacija i drugih usluga.

Troškovi dostave na teritoriji Srbije

Troškovi dostave su ujednačeni i iznose 300 rsd za sve narudžbine do 5.000 rsd. Za narudžbine preko 5.000 rsd troškovi dostave su besplatni bez obzira da li proizvode plaćate karticom, uplatnicom ili gotovinom prilikom isporuke.

Oštećenja prilikom transporta

Kupac je dužan da po prijemu pregleda sadržaj pošiljke. U slučaju fizičkog oštećenja pošiljke, u slučaju da njen sadržaj nedostaje i pošiljka ima znakove otvaranja, kupac je dužan odmah da reklamira pošiljku i o tome nas obavestiti putem elektornske pošte. Liber Novus će se odmah obratiti kurirskoj službi koja je dužna da reši žalbu o svom trošku ukoliko se dokaže da je odgovorna.

Beograd, 10. jun 2021.

Korpa0
Nema proizvoda u korpi.
Nastavi kupovinu
0