Flaster Harmony

4.333,00 RSD

Flaster Harmony sadrži kombinaciju frekvencija za uspostavljanje ravnoteže hormonskog sistema žena. Upotrebom ovog flastera možete regulisati menstrualne cikluse, ublažiti PMS i menstrualne tegobe i otkloniti simptome perimenopauze i menopauze. Lepi se na telo poput privremene tetovaže. Deluje 5-10 dana. Pakovanje sadrži 6 flastera.

Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Kome je namenjen

Hormonska ravnoteža je ključ do dobrog raspoloženja, zdravlja i vitalnosti.

Problemi sa ciklusom, PMS-om, trudnoćom, menopauzom, endometriozom, policističnim jajnicima, rezultat su ubrzanog, modernog načina života. Danas nemamo dovoljno vremena da se posvetimo održavanju hormonske ravnoteže kroz izbalansiranu ishranu, fizičku aktivnost, meditaciju, izbegavanje kozmetičkih hemikalija, dovoljno sna itd.

Harmony flaster sa frekvencijama je namenjen devojkama i ženama koje imaju problema sa disbalansom hormonskog sistema, koje muče bolne menstruacije ili neredovan ciklus, onima koje imaju izražen PMS ili promenljivo raspoloženje, svim ženama koje se spremaju za proces vantelesne oplodnje ili onima koje se suočavaju sa stresnim prelazom u menopauzu.

Pakovanje sadrži 6 flastera. Cena pakovanja je 4.333 din.

Stabilizuje
ciklus

ublažava menstrualne
tegobe

reguliše simptome
perimenopauze
i menopauze

Balansira
hormonski
sistem žena

Kada se koristi flaster Harmony

Ukoliko imate neredovan ciklus, bolne menstruacije, probleme sa PMS-om, variranje hormona utiče na vaše raspoloženje, spremate se za proces vantelesne oplodnje ili se nalazite u prelaznom dobu periomenopauze ili menopauze, flaster Harmony vam može pomoći.

Hormoni su naši vodiči jer odlučuju kako se osećamo i kako reagujemo na svakodnevne događaje. Kod žena se hormoni menjaju čak 4 puta mesečno (vreme nakon menstruacije, ovulacija, PMS i menstruacija), pa su hormonske neravnoteže vidljivije kod žena nego kod muškaraca.

Budući da je hormonska ravnoteža tako složena, o njoj je potrebno brinuti redovno i na raznim poljima – zdravom ishranom, rekreacijom, adekvatnim odmorom i izbegavanjem hemikalija.

Naučnici su uz pomoć prof. dr Brašovana uspeli da razviju Harmony flaster sa frekvencijama koji na vrlo jednostavan i bezbedan način pruža ženama podršku u pravilnom funkcionisanju hormonskog sistema.

Pozitivna iskustva korisnica pokazuju da Harmony flasteri mogu pomoći u sledećim slučajevima:

Kako se koristi flaster Harmony

NEREDOVNA MENSTRUACIJA I PMS

TEGOBE U TOKU CIKLUSA I OVULACIJE

PROMENE RASPOLOŽENJA

VALUNZI I NOĆNA ZNOJENJA U PERIMENOPAUZI I MENOPAUZI

Kako se koristi flaster Harmony

Zašto je flaster Harmony toliko poseban

Flaster Harmony je inovativni proizvod kvantne medicine namenjen podršci i obnavljanju hormonske ravnoteže ženskog organizma. Sadrži kombinaciju frekvencija koje podstiču ravnotežu hormona i mogu ublažiti posledice izazvane disbalansom hormona.

✔ NEMA NUSPOJAVA
✔ NIJE TRANSDERMALAN
✔ VODOOTPORAN

Prednosti flastera Harmony
Pusti video zapis
Kako funkcioniše flaster Harmony

Kako flaster funkcioniše

Flasteri sa frekvencijama su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira u kontaktu sa kožom. Ljudsko telo proizvodi energiju koja je dovoljna da se frekvencije iz flastera aktiviraju i putem vode dođu do svih delova organizma.

Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, tj. ulaze u rezonancu sa frekvencijama flastera, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje.

Uputstva za upotrebu

Postizanje hormonske ravnože zahteva vreme i određene promene u načinu života, stoga se preporučuje dugotrajno korišćenje Harmony flastera, pružajući telu više hidratacije, zdravu ishranu, kretanje i fizičku aktivnost.

Flaster se upotrebljava kao privremena tetovaža, vodootporan je i traje 5 do 10 dana, u zavisnosti od lokacije. Na suvoj koži i bez trljanja flaster može trajati i nekoliko nedelja. Mesto lepljenja i količina flastera zavise od potrebe.

Neredovna menstruacija i opšta hormonska neravnoteža

Za nepravilan menstrualni ciklus, preporučuje se dugotrajna upotreba flastera Harmony od nekoliko meseci. Mogu se postaviti na akupunkturnu tačku SP6 koja se nalazi na unutrašnjoj strani noge, četiri prsta iznad članka, na područje materice, oba jajnika ili na stomak, dva prsta ispod pupka. Sve gore navedene tačke podržavaju redovne menstrualne cikluse i ravnotežu hormonskog sistema žena. Flastere Harmony možete stalno primenjivati na jednoj od ovih tačaka ili menjati tačke svake nedelje.

Perimenopauza i menopauza

Ako imate neredovne menstruacije i izražen PMS, promene raspoloženja, umor, nesanicu, dobijate na težini, možda čak i valunge, moguće da ste u periodu perimenopauze. Ove tipične oscilacije kod žena nastaju zbog opadanja polnih hormona koji se mogu regulisati korišćenjem Harmony flastera sa frekvencijama.

Harmony flasteri mogu umiriti i ublažiti intezivne simptome i produžiti funkcionisanje hormonskog sistema dok god u telu postoji potencijal za proizvodnju polnih hormona. Posle ovog perioda, prelazak u menopauzu će takođe biti lakši. Preporučuje se lepljenje na istim tačkama kao u slučaju neredovne menstruacije i za bolji učinak, nekoliko flastera na različitim tačkama istovremeno.

Gde zalepiti flaster Harmony

PMS i menstrualne tegobe

U slučaju predmenstrualnog sindroma nalepite flaster Harmony na donji stomak u području jajnika ili materice, u zavisnosti od toga gde su simptomi najprisutniji - u slučaju nadimanja i grčeva na predeo materice, a u slučaju tegoba sa jajnicima na jajnike. Ako imate jake grčeve, preporučuje se kombinacija sa Recovery flasterom, koji stavljate na bolni deo.

Kombinovanje sa drugim flasterima

Kombinacija različitih vrsta flastera sa frekvencijama može dati efekasnije rezultate. Harmony flaster se može kombinovati sa Recovery flasterom u slučaju bolova, a sa B.E.Well flasterom u slučaju promene raspoloženja, niske energije i iscrpljenosti. Takođe ih je moguće kombinovati i sa drugim terapijama.

Iskustva korisnika

Kako se koristi

Priprema

Sa flastera skinuti providnu foliju.

Lepljenje

Flaster nalepiti na suvu kožu tako da papirni deo bude okrenut prema spolja.

Vlaženje

Preći vlažnim sunđerom preko papira i dobro ga nakvasiti (oko 30 sekundi), a zatim nežno ukloniti papirni deo.

Hidratacija

Za bolje delovanje flastera preporučuje se pojačano unošenje vode u organizam.

Najčešća pitanja

Flaster sa frekvencijama je potpuno bezbedan. Nije transdermalan, što znači da fizički materijal ne prodire sa flastera u kožu, a sadrži ekstremno niske frekvencije koje podržavaju našu ravnotežu. Ova tehnologija je začeta u okviru programa namenjenog astronautima za vreme boravka u svemiru.

B.E. Well i Recovery mogu da koriste svi stariji od 6 meseci, uključujući trudnice i dojilje, a Harmony žene i devojke starije od 15 godina jer ne sadrže hemijske supstance koje prodiru u kožu i nemaju nikakvih negativnih efekata. Frekvencije podržavaju i stimulišu naše telo da radi bolje.

Naše telo proizvodi energiju koja je dovoljna da pokrene frekvencije iz flastera. U kontaktu sa kožom, frekvencije se putem vode i tečnosti “prenose” po našem organizmu.

Kombinacijom flastera može se postići još bolji efekat, pa se njihova kombinacija preporučuje. Različite frekvencije ne ometaju jedna drugu.

Upotreba flastera sa frekvencijama nije vremenski ograničena. Budući da za neke poremećaje u ponašanju ne postoji lek, upotreba flastera se preporučuje tokom celog života.

Flaster se zadržava na koži u proseku 5 do 10 dana, a frekvencije imaju i produženo dejstvo i “rade” i nakon uklanjanja flastera.

Istraživanja i rezultati

Povezani proizvodi

Korpa0
Nema proizvoda u korpi.
Nastavi kupovinu
0